Kysymyksiä ja vastauksia

Olen koonnut tälle sivulle muutaman kysymyksen, jotka ovat saattaneet askarruttaa lukijoita. Voit myös itse esittää minulle kysymyksiä joko kommentoimalla blogin artikkeleita tai lähettämällä minulle sähköpostia osoitteeseen info@zenimalisti.fi

 

Onko sinulla jokin kolmenkympin kriisi?

No todellakin on! Kriisin ydin on oivallus siitä, että itselläni voisi vihdoin olla kaikki mahdollisuudet elää juuri sellaista elämää kuin itse haluan välittämättä liikaa ulkopuolelta omaksutuista paineista. Kaipa tässä ollaan sitten astumassa entistä kypsempään aikuisuuteen. Eräänlaisesta terapiablogista on varmasti kyse.

Taasko joku uusi ismi, jota tuputetaan muille totuutena?

Kaikki meistä noudattavat jonkinlaisia oppeja tai seuraavat jonkinlaista aatetta. Sekin, että irtisanoutuu muiden asettamista ”ismeistä”, on individualismia. Tässä blogissa käsitteellistän omaa elämääni, ja siksi kehitän tarpeen mukaan omat käsitteeni ja kieleni. En oleta, että kenenkään muun pitäisi näitä omaksua, enkä halua itsekään suhtautua näihin dogmaattisesti. Joillekin tästä saattaa kuitenkin olla hyötyä oman elämänsä jäsentämisessä.